I januar lukkede Michael Skovsgaard sin delikatessebutik i Jelling, og efter en større renovering laver han nu mad ud af huset hjemme fra gården. Om en måned er han at finde på Jelling Musikfestival.
Copy link address
Nicolai Svante Skovgård nissk@jfmedier.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Når festivalpladsen åbner vil man kunne finde Michael Skovsgaard her i vin- og tapas-baren. Indtil da laver han mad hjemme fra industrikøkkenet på gården ved Mølvang. Foto: Mette Mørk -
Køkkenet er blevet klar efter måneders renovering i den ene længe af gården - og rummet har bestemt sin charme. Foto: Mette Mørk -
Michael Skovsgaard laver mad ud af huset til selskaber og arrangementer, og så kan han bookes til private dining, hvor han kommer hjem til folk og serverer for dem. Maden bliver dog primært lavet i køkkenet her. Foto: Mette Mørk -
Køkkenhaven kommer også i brug, når Michael Skovsgaard laver mad. Hjemmelavet og hjemmedyrket er nemlig to nøgleord for ham. Foto: Mette Mørk -
Køkkenet er blevet klar efter måneders renovering i den ene længe af gården - og rummet har bestemt sin charme. Foto: Mette Mørk