Annonce
Når festivalpladsen åbner vil man kunne finde Michael Skovsgaard her i vin- og tapas-baren. Indtil da laver han mad hjemme fra industrikøkkenet på gården ved Mølvang. Foto: Mette Mørk
Jelling Ugeavis

Rykkede deli’en fra Jelling til Mølvang: Nu rykker Michael på festival

I januar lukkede Michael Skovsgaard sin delikatessebutik i Jelling, og efter en større renovering laver han nu mad ud af huset hjemme fra gården. Om en måned er han at finde på Jelling Musikfestival.
Annonce
  • Når festivalpladsen åbner vil man kunne finde Michael Skovsgaard her i vin- og tapas-baren. Indtil da laver han mad hjemme fra industrikøkkenet på gården ved Mølvang. Foto: Mette Mørk
  • Køkkenet er blevet klar efter måneders renovering i den ene længe af gården - og rummet har bestemt sin charme. Foto: Mette Mørk
  • Michael Skovsgaard laver mad ud af huset til selskaber og arrangementer, og så kan han bookes til private dining, hvor han kommer hjem til folk og serverer for dem. Maden bliver dog primært lavet i køkkenet her. Foto: Mette Mørk
  • Køkkenhaven kommer også i brug, når Michael Skovsgaard laver mad. Hjemmelavet og hjemmedyrket er nemlig to nøgleord for ham. Foto: Mette Mørk
  • Køkkenet er blevet klar efter måneders renovering i den ene længe af gården - og rummet har bestemt sin charme. Foto: Mette Mørk

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce